Maak uw feest compleet en boek ook bij ons een brassband voor uw feest vanaf €495,-

Geeft u binnenkort een groot feest? Zoals uw verjaardag of uw receptie of een andere feest? Dit moet uiteraard goed gevierd worden! Laat uw feest gedurende 20 minuten inluiden met de luide, gezellige, Caraïbische tonen van onze Brassband. De brassbands bestaan uit uitsluitend professionele muzikanten, persoonlijk door DJRGR geselecteerd.

Onze dynamische percussiegroep maakt van ieder feest of evenement een waar spektakel. Terwijl de muziek u en uw gasten absoluut aan het dansen brengt, zorgt de feestelijke uitstraling van onze Surinaamse brassband voor sensatie en vermaak. Zij besteden veel aandacht aan performance, presentatie, choreografie en uitstraling!

De brassband speelt ongeveer 20 minuten.

(TIP) Laat uw feest knallend beginnen.

Ideaal voor verjaardagen: Laat de jarige zijn of haar mooiste surprise van haar leven beleven door de brassband muzikaal binnen te laten komen als het feestje start.

Ideaal voor recepties en trouwerijen, bhiyas: Laat de bruidegom knallend binnen komen en laat de bruid weten dat de bruidegom er is. Met de muzikale begeleiding van onze Brassband zal iedereen dit op een leuke manier herinneren.

Neem vooral contact op

Wilt u meer weten over deze mogelijkheid of zijn er vragen over de services die wij precies leveren? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen! Vraag ook gelijk een offerte aan.