Een unieke Arabische sfeer brengen op uw feest? Maak uw feest compleet en boek nu onze buikdanseres vanaf €300,-

Stel u viert binnenkort een verjaardag, of gaat u binnenkort trouwen en wilt u uw gasten laten genieten van een unieke act. Dan is deze buikdans act een zeer unieke toevoeging aan uw feest of evenement.

Organiseert u een feest? En zoekt u naar muzikale omlijsting voor uw feest? Hiervoor kunt u bij ons als DJ terecht, wij draaien niet alleen alle muziek naar uw keuze op uw feestje. Wij zorgen er met onze muziek voor dat uw feestje een daverend succes wordt en dat er een leuke sfeer hangt, maar wij hebben nog veel meer

Een andere onderscheidende unieke service van DJ RGR is het Arabische buikdans act. Kom in een unieke Arabische sfeer met deze buikdanseres die zorgt voor een unieke sensatie op uw feest. Huur deze danseres in voor uw verjaardag bruiloft, borrel, personeelsfeest, opening en jubileum.

De buikdanseres zet u middenin de magische sfeer van 1001 nacht. Zij verzorgt een professionele buikdansshow van 20 minuten waar de verschillende buikdansstijlen naar voren komen. Bovenal staat bij het buikdansen enthousiasme, fun en interactie met uw gasten centraal. Wilt u uw gasten ook in thema verwelkomen? Deze buikdanseres staat klaar bij het ontvangst om de nieuwe gasten op een geheel unieke wijze te ontvangen. Onze buikdanseres heeft ervaring met verjaardagen, bruiloften, festivals en bedrijfsfeesten.