Boek ons voor uw BHIYA/SHAADI/NIKAAH VANAF €370,-

Organiseert u een bhiya, shaadi of nikaah?
Uw feest moet natuurlijk onvergetelijk worden.
Wij zullen daarvoor zorgen. 

Kent u iemand die dit nodig heeft? Deel dit dan met diegene via:
Share on Facebook
Facebook

Wij draaien graag op uw bhiya, shaadi of nikaah.

Een bhiya of nikaah is een ongelofelijk bijzonder moment binnen het hindoehuwelijk, waarbij de bruidegom aan de bruid wordt weggegeven. En natuurlijk moet dat moment in stijl gevierd worden, met een uitbundig en vrolijk feest voor alle aanwezigen. Een manier om een goede stemming te garanderen, is om een DJ in te huren! Bij DJ RGR weten we als Hindoestaanse DJ’s precies wat een bhiya of nikaah nodig heeft om een groot succes te worden. Met onze kwaliteit, muziek en service weet u zeker dat er nog dagenlang zal worden nagepraat over uw feest!

Wij hebben hoge kwaliteit

DJ RGR garandeert de hoogste kwaliteit muziek op al uw feesten. Wij beschikken uiteraard over professionele geluidsinstallaties voor uw bhiya of nikaah, inclusief draadloze microfoons die u kunt gebruiken voor aankondigingen, mededelingen of karaoke-doeleinden… Ook onze lichtshows, die we voor zaalfeesten kunnen verzorgen, zijn van grote kwaliteit. Zo weet u zeker dat u niet alleen heerlijke muziek te horen krijgt, maar dat die ook nog eens op de beste speakers wordt afgespeeld. Verder hebben al onze DJ’s ten minste tien jaar ervaring in het vak – en dat merk je! Hun interactie met het publiek gaat zo vloeiend dat de dansvloer binnen mum van tijd vol zal lopen.

Wij hebben uw gewenste muziek

Onze muziekcollectie is bijzonder uitgebreid en bevat de meest uiteenlopende stijlen en genres, zodat we voor ieder publiek wel iets passends hebben. Omdat wijzelf van oorsprong Hindoestaans zijn, hebben we uiteraard enkele genres die uit de Indiase gemeenschap afkomstig zijn, zoals Baithak en Bollywood – maar daar blijft het zeker niet bij. We hebben ook dansmuziek uit allerlei andere delen van de wereld, bijvoorbeeld Salsa, Soul en het populaire R&B. En hebt u nog verzoeknummers of eigen muziekcollecties die u graag afgedraaid wilt hebben? Dan hoeft u de muziekbestanden alleen maar aan te leveren op een USB-stick of een CD!

Maak uw feest compleet met onze service

Natuurlijk is ook onze service altijd van grote kwaliteit. Van tevoren bespreken we uitgebreid met u wat uw wensen zijn, en kijken we samen met u wat het bijbehorende kostenplaatje is. Prijzen worden vooraf vastgesteld, dus u zult nooit verrast worden met spontane toeslagen en extra kosten! Op het feest zelf kunt u gebruik maken van onze fotoservice, waarbij onze huisfotograaf foto’s en video’s komt maken die u later op het internet terug kunt vinden. Ook doen wij uw aankondigingen wanneer u dat prettig vindt. Hebt u nog andere verzoeken en vraagt u zich af of we u daarmee kunnen helpen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers!


WIJ HEBBEN EEN VLOG

En op deze vlog houden wij alle gekke nieuwtjes bij,
en doen wij een verslag van onze optredens.
Abonneer op onze vlog en kijk mee op onze optredens.


Download hier gratis 7 tips en een handige handboek 
vol tips en tricks voor een geslaagde feestje.

En krijg van ons onze nieuwste gratis mixtapes opgestuurd…

Laat uw naam en email achter en elke keer als wij een nieuwe mixtape hebben dan sturen wij een mailtje. SPAM? Maakt u zich geen zorgen, wij houden daar ook niet van. Wij sturen alleen eens in de 4 weken mail met een nieuwe mixtape. Zo heeft u de beste en de gezelligste muziek in huis. Wij hebben al een aantal mixtapes klaarliggen, vul hieronder uw emailadres in en download dan direct onze mixtapes.

Controleer uw ongewenste postvak in en geef aan dat wij gewenst zijn, zodat onze emails in uw postvak in belanden.


IMPRESSIE


WAAROM MOET U KIEZEN VOOR DJRGR?

1. Meer dan 17 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 17 jaren ervaring en weten hoe wij uw publiek moeten entertainen.
Wij zullen republiek opzwepen en het feest gezellig maken.

2. Professionele Licht en Geluid

Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur en zorgen ervoor dat u non-stop muziek, geluid en entertainment heeft.
Wij werken met onder andere JBL en Pioneer.

3. Muziek voor iedereen

Indien u het wenst hebben wij voor iedereen muziek.
Voor jong en oud hebben we wel gezellige knallers.
Hebben uw gasten en u aanvragen? Dan kunnen ze een aanvraag doen.

4. Wij zijn heel flexibel

Heeft u speciale wensen? 
Wilt u tussendoor nog een speciale act laten optreden?
Dan kunt u bij ons terecht.

5. 2 Microfoons voor mededelingen of karaoke

Wilt u een mededeling doen? Of juist iemand karaoke laten zingen? Of een presentatie doen?

Dat kan! Wij hebben 2 microfoons voor eventuele mededelingen en etc.

6. Verlengen? Dat is mogelijk!

Wilt u verlengen? Dat is dan mogelijk. Vanaf €50,- per uur is het mogelijk te verlengen op uw feest.


KOM ALVAST IN DE FEESTSTEMMING


Luister en download onze mixtape en hoor hoe gezellig wij zijn.
MAAK UW FEEST COMPLEET MET DEZE UNIEKE SERVICES

Als top-DJ’s kunnen we natuurlijk ook aanvullende services voor uw feest verzorgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze spectaculaire vuurwerk dat ook nog eens geheel veilig in gebruik te nemen is.
Of laat ons u in de zevende hemel zetten met onze laaghangende rook. Combineer dit met de led verlichte dansvloer en maak uw dansvloer perfect. Zo kunnen uw gasten de dansvloer meteen vinden en hoeven ze hier niet naar te zoeken. Hiermee maken wij uw avond vanaf begin tot einde compleet en mag alle gezelligheid er van af stralen. Maak uw avond onvergetelijk met de unieke Photo Booth service en laat uw gasten op unieke wijze foto’s maken die ze ook nog eens kunnen meenemen als herinnering.

Swipe naar links en rechts om meer te zien.

PARTY-FOTOGRAAF

Uw feest moet onvergetelijk worden. Boek nu ook bij ons onze party-fotograaf voor uw feest vanaf €300,-
ONTDEK MEER

Wij helpen u graag om samen met onze unieke services een onvergetelijke feest te hebben.
Bekijk hoe u met onze unieke services het beste uit uw feest kunt halen.


Bent u al overtuigd?

Ontvang van ons snel een gratis en vrijblijvende offerte

Kent u iemand die dit nodig heeft? Deel dit dan met diegene via:
Share on Facebook
Facebook

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij komen uit Amsterdam, maar we draaien overal in Nederland! Wij draaien graag op al uw feesten in (uiteraard) Amsterdam, Zaandam, Almere, Lelystad, Flevoland, Utrecht, Den Haag, Rotterdam. Maar ook gekke plekken zoals Enschede, Maastricht, Nijmegen, Monster, Ede, Groningen, Friesland, Den Helder, Turnhout. We kunnen ook in België en Duitsland draaien.

Vraag daarom dus een offerte aan en wij berekenen dan uw reiskosten.

De muziekstijlen die wij aanbieden lopen van gezellige Hindoestaanse Chutney tot Soul en van zwoele Zuid-Amerikaanse Merengue tot Top 40/Moderne muziek. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor gezellige Baithak, de allernieuwste Bollywood, Bhangra, Zouk, Salsa, Surinaamse muziek en nog veel meer! Ook draaien wij, indien mensen dat gezellig vinden, Disco Classics en Nederlandse Top Hits. Wil jij gezellige Dancehall, Kuduro, Bubbling? Dat kan ook bij ons en dit hebben wij ook in onze repertoire.