Boek ons voor uw Moeran VANAF €370,-

Organiseert u een Moeran?
Uw feest moet natuurlijk onvergetelijk worden.
Wij zullen daarvoor zorgen. 

Kent u iemand die dit nodig heeft? Deel dit dan met diegene via:
Share on Facebook
Facebook

Wij draaien graag op uw moeran.

De moeran is een belangrijk ritueel na de geboorte van een kind. Door middel van een rituele reiniging – het kaalscheren van het hoofd – wordt het kindje als het ware klaargemaakt voor latere lichamelijke en geestelijke groei. En een dergelijk plechtig moment moet natuurlijk gevierd worden! Om het feest rondom de moeran extra speciaal te maken, kun je overwegen om een DJ in te huren. De Hindoestaanse DJ’s bij DJ RGR weten allemaal hoe belangrijk deze dag is en begrijpen zodoende ook precies wat een dergelijk feestje nodig heeft. Lees verder om te zien hoe wij een moeran organiseren!

Wij hebben hoge kwaliteit

We zorgen dat we ruim van tevoren op de feestlocatie aanwezig zijn, zodat we de tijd hebben om rustig kennis te maken en op te bouwen. Op die manier is er ook geen stress en kan de voorbereiding zo rustig mogelijk verlopen. Onze DJ’s zorgen altijd dat de installaties goed zijn opgebouwd, en dat lelijke kabels en draden een beetje uit het zicht zijn onttrokken. Zo blijft alles er mooi en netjes uitzien! Alle apparatuur is daarbij uiteraard van de hoogste professionele kwaliteit en wordt aangepast aan de zaal en aan het aantal personen dat aanwezig is.

Maak uw feest compleet

Het regelen van een speciaal feest als een moeran kan flink wat stress met zich meebrengen. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is een DJ die onbereikbaar is! Daarom zorgen we bij DJ RGR dat onze communicatie altijd snel en duidelijk is – zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Ruim voor het feest nemen we al contact met je op om je persoonlijke wensen en omstandigheden te bespreken, en ook daarna zijn we altijd nog bereikbaar voor vragen en suggesties. Ten slotte nemen wij de communicatie met de eventuele locatie voor onze rekening – dan hoef je daar in ieder geval niet meer aan te denken!

U krijgt waar voor uw geld

En dan kan het allemaal echt beginnen! De DJ’s van RGR verzorgen urenlange entertainment van hoge kwaliteit, aangepast aan het publiek en aan de gelegenheid. Dankzij jarenlange ervaring weet iedere DJ precies welke muziek het meest geschikt is om de mensen aan het dansen te krijgen – zo zit de feeststemming er al gauw goed in. Een extra mogelijkheid is het inhuren van de huisfotograaf, die met de DJ mee kan komen om feestelijke plaatjes te schieten. Zo wordt het letterlijk een feest om nooit te vergeten!


WIJ HEBBEN EEN VLOG

En op deze vlog houden wij alle gekke nieuwtjes bij,
en doen wij een verslag van onze optredens.
Abonneer op onze vlog en kijk mee op onze optredens.


Download hier gratis 7 tips en een handige handboek 
vol tips en tricks voor een geslaagde feestje.

En krijg van ons onze nieuwste gratis mixtapes opgestuurd…

Laat uw naam en email achter en elke keer als wij een nieuwe mixtape hebben dan sturen wij een mailtje. SPAM? Maakt u zich geen zorgen, wij houden daar ook niet van. Wij sturen alleen eens in de 4 weken mail met een nieuwe mixtape. Zo heeft u de beste en de gezelligste muziek in huis. Wij hebben al een aantal mixtapes klaarliggen, vul hieronder uw emailadres in en download dan direct onze mixtapes.

Controleer uw ongewenste postvak in en geef aan dat wij gewenst zijn, zodat onze emails in uw postvak in belanden.


IMPRESSIE


WAAROM MOET U KIEZEN VOOR DJRGR?

1. Meer dan 17 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 17 jaren ervaring en weten hoe wij uw publiek moeten entertainen.
Wij zullen republiek opzwepen en het feest gezellig maken.

2. Professionele Licht en Geluid

Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur en zorgen ervoor dat u non-stop muziek, geluid en entertainment heeft.
Wij werken met onder andere JBL en Pioneer.

3. Muziek voor iedereen

Indien u het wenst hebben wij voor iedereen muziek.
Voor jong en oud hebben we wel gezellige knallers.
Hebben uw gasten en u aanvragen? Dan kunnen ze een aanvraag doen.

4. Wij zijn heel flexibel

Heeft u speciale wensen? 
Wilt u tussendoor nog een speciale act laten optreden?
Dan kunt u bij ons terecht.

5. 2 Microfoons voor mededelingen of karaoke

Wilt u een mededeling doen? Of juist iemand karaoke laten zingen? Of een presentatie doen?

Dat kan! Wij hebben 2 microfoons voor eventuele mededelingen en etc.

6. Verlengen? Dat is mogelijk!

Wilt u verlengen? Dat is dan mogelijk. Vanaf €50,- per uur is het mogelijk te verlengen op uw feest.


KOM ALVAST IN DE FEESTSTEMMING


Luister en download onze mixtape en hoor hoe gezellig wij zijn.
MAAK UW FEEST COMPLEET MET DEZE UNIEKE SERVICES

Als top-DJ’s kunnen we natuurlijk ook aanvullende services voor uw feest verzorgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze spectaculaire vuurwerk dat ook nog eens geheel veilig in gebruik te nemen is.
Of laat ons u in de zevende hemel zetten met onze laaghangende rook. Combineer dit met de led verlichte dansvloer en maak uw dansvloer perfect. Zo kunnen uw gasten de dansvloer meteen vinden en hoeven ze hier niet naar te zoeken. Hiermee maken wij uw avond vanaf begin tot einde compleet en mag alle gezelligheid er van af stralen. Maak uw avond onvergetelijk met de unieke Photo Booth service en laat uw gasten op unieke wijze foto’s maken die ze ook nog eens kunnen meenemen als herinnering.

Swipe naar links en rechts om meer te zien.

PARTY-FOTOGRAAF

Uw feest moet onvergetelijk worden. Boek nu ook bij ons onze party-fotograaf voor uw feest vanaf €300,-
ONTDEK MEER

Wij helpen u graag om samen met onze unieke services een onvergetelijke feest te hebben.
Bekijk hoe u met onze unieke services het beste uit uw feest kunt halen.


Bent u al overtuigd?

Ontvang van ons snel een gratis en vrijblijvende offerte

Kent u iemand die dit nodig heeft? Deel dit dan met diegene via:
Share on Facebook
Facebook

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij komen uit Amsterdam, maar we draaien overal in Nederland! Wij draaien graag op al uw feesten in (uiteraard) Amsterdam, Zaandam, Almere, Lelystad, Flevoland, Utrecht, Den Haag, Rotterdam. Maar ook gekke plekken zoals Enschede, Maastricht, Nijmegen, Monster, Ede, Groningen, Friesland, Den Helder, Turnhout. We kunnen ook in België en Duitsland draaien.

Vraag daarom dus een offerte aan en wij berekenen dan uw reiskosten.

De muziekstijlen die wij aanbieden lopen van gezellige Hindoestaanse Chutney tot Soul en van zwoele Zuid-Amerikaanse Merengue tot Top 40/Moderne muziek. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor gezellige Baithak, de allernieuwste Bollywood, Bhangra, Zouk, Salsa, Surinaamse muziek en nog veel meer! Ook draaien wij, indien mensen dat gezellig vinden, Disco Classics en Nederlandse Top Hits. Wil jij gezellige Dancehall, Kuduro, Bubbling? Dat kan ook bij ons en dit hebben wij ook in onze repertoire.