Boek ook bij ons Mickey & Minnie voor uw feest.

Geeft u binnenkort een kinderfeest? Dan zult u gedurende de avond waarschijnlijk de kindertjes willen entertainen met de leukste vorm van entertainment. Maak de kindertjes blij met Mickey & Minnie Mouse op uw kinderfeest.

Offerte ontvangen? Chat met ons

Wanneer u bezig bent met het organiseren van een kinderfeestje dan kan het lastig zijn om te verzinnen waar u kinderen allemaal mee bezig kunt houden, maar we hebben wel enkele suggesties voor u. 

Als eerste is muziek altijd gezellig, voor zowel de kinderen als de ouders. Voor muziek kunt u ons als DJ inhuren en wij draaien muziek naar uw keus die sowieso voor een goede sfeer gaan zorgen. Zelfs als u nog andere activiteiten hebt voor op het kinderfeestje dan is achtergrondmuziek altijd gewenst om het wat gezelliger te maken. 

Maak uw kinderfeest compleet een mascotte die de kinderen 60 of 90 minuten aan entertainment brengt, speciaal gericht op de leeftijd van uw kinderen. Het is ook handig wanneer je wat tijd moet overbruggen op het feestje. Voor een speciale prijs komt deze mascotte een bezoekje brengen aan uw kinderfeestje, maar hier blijft het niet bij.

Maar wacht eens even, we hebben nog iets voor u...

(TIP) Maak uw feest compleet met onze PopCorn-Suikerspin Combi-Deal

Boek onze popcorn-suikerspin combideal vanaf 200,- voor minimaal 2 uur onbeperkt. Popcorn is te boeken vanaf €125,- en suikerspin is te boeken vanaf €125,- voor 2 uren. Maak voor slechts €200,- heeft u allebei in huis. 
Dat is voor maar slechts €75,- erbij. Alleen als u DJ RGR boekt is deze deal geldig.
De Popcorn is te verkrijgen in de smaken zoet en zout, de suikerspin heeft de smaken Kokos, cola, pistache, tropical, ananas, aardbei, American original, sinaasappel. De uiteindelijke prijs ligt natuurlijk aan de tijd die u boekt, deze prijs is gebaseerd op 2 uren, maar meer uren zijn mogelijk vanaf €50,- per uur. Ook hanteren wij reiskosten van €0,21 cent per km.
We kunnen u er van verzekeren dat het met DJ RGR erbij een goede deal is! Hiermee heeft u een complete avond.

Neem vooral contact op

Wilt u meer weten over deze mogelijkheid of zijn er vragen over de services die wij precies leveren? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen!