Op uw feest genieten van een van de meest lekkere traktatie? Maak uw feest compleet en boek nu onze onbeperkt schaafijs 2 uren onbeperkt vanaf €300,-

Stel u viert binnenkort een verjaardag of misschien wel het kinderfeestje of Moeran van uw kinderen, of gaat u binnenkort trouwen en organiseert u uw bhatwaan, dan is het wel zo lekker als er onbeperkt schaafijs aanwezig is. Hiermee wordt uw feest compleet.

Organiseert u een feest? En zoekt u naar muzikale omlijsting voor uw feest? Hiervoor kunt u bij ons als DJ terecht, wij draaien alleen alle muziek naar uw keuze op het feestje. Wij zorgen er ook boot dat met onze muziek voor dat uw feestje een daverend succes wordt en dat er een leuke sfeer hangt, maar wij hebben nog veel meer!

Een andere onderscheidende unieke service van DJ RGR is het schaafijs dat wij naar onze feesten mee kunnen nemen. Zo hebben de feestgangers iets om bij het dansen mee af te koelen! Wij bieden twee uur lang ongelimiteerd schaafijs, hoe groot het feest ook is – en dan ook nog eens in acht verschillende smaken die u zelf uit kunt kiezen! Deze heerlijke Surinaamse lekkernij wordt geserveerd uit kleurrijke ijswagens die bij iedere gelegenheid vrolijk staan. Door die combinatie van geweldige muziek met heerlijk ijs wordt uw feest sowieso onvergetelijk.

Geniet van de smaken: cola, kokos, tamarinde, amandeldrank (orgeade, (h)orchatta), passievrucht (markusa/maracuja) en ananas, dawet, banaan, aardbei, peer, mango, watermeloen, suikerspin, kauwgum, gember, tamarinde.

Wij maken het makkelijk voor u

Zo hebben u en uw gasten ook wat lekkers tussen het dansen door, aangezien we allemaal weten dat u trek zal hebben nadat u uren op de dansvloer staat te swingen. En voor kinderen op een kinderfeestje is het natuurlijk helemaal het einde als er wat lekkers is zoals heerlijke Surinaamse schaafijs

Maar wacht eens even, we hebben nog iets voor u...

(TIP) Maak uw feest compleet met onze PopCorn-Suikerspin Combi-Deal

Boek onze popcorn-suikerspin combideal vanaf 200,- voor minimaal 2 uur onbeperkt. Popcorn is te boeken vanaf €125,- en suikerspin is te boeken vanaf €125,- voor 2 uren. Maak voor slechts €200,- heeft u allebei in huis. 
Dat is voor maar slechts €75,- erbij. Alleen als u DJ RGR boekt is deze deal geldig.
De Popcorn is te verkrijgen in de smaken zoet en zout, de suikerspin heeft de smaken Kokos, cola, pistache, tropical, ananas, aardbei, American original, sinaasappel. De uiteindelijke prijs ligt natuurlijk aan de tijd die u boekt, deze prijs is gebaseerd op 2 uren, maar meer uren zijn mogelijk vanaf €50,- per uur. Ook hanteren wij reiskosten van €0,21 cent per km.
We kunnen u er van verzekeren dat het met DJ RGR erbij een goede deal is! Hiermee heeft u een complete avond.