Op uw feest genieten van een van de meest lekkere combinatie? Maak uw feest compleet en boek nu onze popcorn-suikerspin combideal 2 uren onbeperkt vanaf €200,-

Stel u viert binnenkort een verjaardag of misschien wel het kinderfeestje of Moeran van uw kinderen, of gaat u binnenkort trouwen en organiseert u uw bhatwaan, dan is het wel zo lekker als er onbeperkt popcorn en onbeperkt suikerspin is. Hiermee wordt uw feest compleet.

Dit pakket is ons meest gekozen pakket.


Organiseert u een feest? En zoekt u naar de perfecte muzikale omlijsting voor uw feest? Hiervoor kunt u bij ons als DJ terecht, wij draaien niet alleen alle muziek naar uw keuze op het feestje. Wij zorgen er met onze muziek voor dat uw feestje een daverend succes wordt en dat er een leuke sfeer hangt, maar wij hebben nog veel meer!

Wat is er nou leuker dan ook wat snacks te hebben op het feestje? Niks! Hierom bieden wij u ook een combideal waarbij u samen met ons als DJ ook een popcorn en suikerspin pakket kunt bestellen. Want wanneer u suikerspin en popcorn heeft dan heeft u voor ieder wat wils, voor de zoetekauwen en de liefhebbers van zoutige snacks. 

Wij maken het makkelijk voor u

Zo hebben u en uw gasten ook wat te eten tussen het dansen door, aangezien we allemaal weten dat u trek zal hebben nadat u uren op de dansvloer staat te swingen. En voor kinderen op een kinderfeestje is het natuurlijk helemaal het einde als er wat lekkers is zoals suikerspin en popcorn. 

Maar wacht eens even, we hebben nog iets voor u...

(TIP) Maak uw feest compleet met onze PopCorn-Suikerspin Combi-Deal

Boek onze popcorn-suikerspin combideal vanaf 200,- voor minimaal 2 uur onbeperkt. Popcorn is te boeken vanaf €125,- en suikerspin is te boeken vanaf €125,- voor 2 uren. Maak voor slechts €200,- heeft u allebei in huis. 
Dat is voor maar slechts €75,- erbij. Alleen als u DJ RGR boekt is deze deal geldig.
De Popcorn is te verkrijgen in de smaken zoet en zout, de suikerspin heeft de smaken Kokos, cola, pistache, tropical, ananas, aardbei, American original, sinaasappel. De uiteindelijke prijs ligt natuurlijk aan de tijd die u boekt, deze prijs is gebaseerd op 2 uren, maar meer uren zijn mogelijk vanaf €50,- per uur. Ook hanteren wij reiskosten van €0,21 cent per km.
We kunnen u er van verzekeren dat het met DJ RGR erbij een goede deal is! Hiermee heeft u een complete avond.