Surinaamse DJ Bedrijfsfeest

Feestje? Boek DJRGR vanaf €370,-

Wij zijn te boeken tegen een redelijke prijs vanaf €370,- per avond.

Wij draaien graag uw bedrijfsfeest

Overweegt u een DJ te huren voor een feest dat u binnenkort gaat organiseren? Een geweldig plan! Professioneel verzorgde muziek is immers onmisbaar wanneer u uw feestje naar een onvergetelijk evenement wilt transformeren. Het kan echter nog best een opgave zijn om net die DJ te vinden die jou het beste kan helpen – het aanbod is groot, en de verschillende services lijken vaak veel op elkaar. Gelukkig biedt DJ RGR een paar extra’s die werkelijk met kop en schouders boven andere DJ’s uitsteken, waarmee uw feest gegarandeerd niet meer stuk kan. Benieuwd? In dit artikel vertellen we je er meer over.

  • Professionele Geluidsinstallatie

  • Professionele Lichtsinstallatie

  • Wij houden rekening met uw wensen

  • Wij hebben muziek voor jong en oud

  • Wij draaien op al uw feesten

  • Wij draaien aanvragen

  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

  • Wij draaien door HEEL Nederland

Geweldige service

Een andere onderscheidende extra service van DJ RGR is het schaafijs dat wij naar onze feesten mee kunnen nemen. Zo hebben de feestgangers iets om bij het dansen mee af te koelen! Wij bieden twee uur lang ongelimiteerd schaafijs, hoe groot het feest ook is – en dan ook nog eens in acht verschillende smaken die u zelf uit kunt kiezen! Deze heerlijke Surinaamse lekkernij wordt geserveerd uit kleurrijke ijswagens die bij iedere gelegenheid vrolijk staan. Door die combinatie van geweldige muziek met heerlijk ijs wordt uw feest sowieso onvergetelijk.

Ervaren DJ’s

Natuurlijk kunt u er altijd vanuit gaan dat DJ RGR de allerbeste kwaliteit biedt, dankzij professionele installaties en DJ’s die al minstens tien jaar in het vak zitten. Maar wij weten ook dat een goede DJ meer doet dan alleen het draaien van plaatjes! Daarom helpen we u ook graag bij de organisatie van het feest, bijvoorbeeld door ruim van tevoren zelf alles met de locatie te regelen en door u te adviseren bij het kiezen van muziek. Ook zijn onze medewerkers altijd beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Zo nemen we zo veel mogelijk stress van uw schouders!

Geweldige service

En dan is er nog onze huisfotograaf, die we ook met veel plezier meebrengen naar al onze evenementen. Hij maakt de hele avond foto’s en video’s, die achteraf op onze website geplaatst zullen worden. Zo kunnen alle gasten ook achteraf nog genieten van hun geweldige avond en wordt het feest letterlijk onvergetelijk! Met onze uitstekende voorbereiding, nazorg en kwaliteit tijdens het feest zelf, is DJ RGR dus de keuze bij uitstek voor alles dat u organiseert. Wij bieden een compleet partypakket dat altijd perfect aan uw wensen voldoet. Hebt u meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact met ons op!

Meer informatie?

Check onze home pagina

+316-186-964-34