Boek ons voor uw Kinderfeestje VANAF €370,-

Organiseert u een Kinderfeestje?
Uw feest moet natuurlijk onvergetelijk worden.
Wij zullen daarvoor zorgen. 

Kent u iemand die dit nodig heeft? Deel dit dan met diegene via:
Share on Facebook
Facebook

Wij draaien graag op uw Kinderfeestje.

Heb je binnenkort een jubileum? Gefeliciteerd!  Van zo’n bijzondere gebeurtenis wil je uiteraard echt iets bijzonders maken. Niet de zoveelste borrel of het zoveelste suffe etentje bij het restaurant om de hoek, maar iets dat mensen werkelijk niet snel zullen vergeten. Onze suggestie: huur een DJ in! Met een avond vol heerlijke, dansbare muziek weet je immers zeker dat je feest een groot succes zal worden. Bij DJ RGR hebben we al tientallen jubilea mogen verzorgen en weten we precies hoe we ook dat van jou tot een groot succes kunnen maken. In dit artikel vertellen we welke service je van ons kunt verwachten.

Wij hebben hoge kwaliteit

Natuurlijk wil je er bij een jubileum vanuit kunnen gaan dat alles vlekkeloos geregeld is. Stress op het laatste moment is wel het laatste waar je op zit te wachten, en hetzelfde geldt voor onbeantwoorde vragen gedurende het organisatieproces. Daarom zorgt DJ RGR altijd voor snelle en heldere communicatie! Met vragen kun je altijd direct terecht bij één van onze attente medewerkers, en we zorgen dat al je wensen en verzoeken ruim van tevoren besproken zijn. Verder zijn we ruim voor aanvang van het feest op de locatie aanwezig. Zo kun je je met een gerust hard concentreren op de rest van de organisatie, zonder je zorgen te hoeven maken om de muziek!

Wij draaien op ieder feest

Allereerst draaien de DJ’s van DJ RGR op ieder mogelijk feest, ongeacht de grootte, locatie of gelegenheid. Wil je het jubileum met een kleine groep mensen vieren, of nodig je juist een hele menigte uit? Hou je het feest in je eigen woonkamer of huur je een speciale zaal bij een horecagelegenheid of een partycentrum? Ons is het om het even.  Zolang er maar muziek gewenst is, zijn wij van de partij, voor iedere gelegenheid, overal in Nederland! 

Ervaren DJ’s

En natuurlijk zorgen we dat die muziek vervolgens van geweldige kwaliteit is! Niet alleen hebben we een uitgebreide collectie met verschillende stijlen en genres, we gebruiken ook nog eens professionele apparatuur van de beste kwaliteit. Onze DJ’s zijn daarnaast uiterst ervaren en zeer enthousiast. Met meer dan 10 jaar ervaring voelen zij perfect aan welke muziek de meeste mensen de dansvloer op zal krijgen. En dankzij hun enthousiasme – plaatjes draaien is meer een hobby dan een baan – zal ook het publiek snel de smaak te pakken krijgen. Zo wordt je jubileum vanzelf een spetterende dag! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze beschikbaarheid en services.


WIJ HEBBEN EEN VLOG

En op deze vlog houden wij alle gekke nieuwtjes bij,
en doen wij een verslag van onze optredens.
Abonneer op onze vlog en kijk mee op onze optredens.


Download hier gratis 7 tips en een handige handboek 
vol tips en tricks voor een geslaagde feestje.

En krijg van ons onze nieuwste gratis mixtapes opgestuurd…

Laat uw naam en email achter en elke keer als wij een nieuwe mixtape hebben dan sturen wij een mailtje. SPAM? Maakt u zich geen zorgen, wij houden daar ook niet van. Wij sturen alleen eens in de 4 weken mail met een nieuwe mixtape. Zo heeft u de beste en de gezelligste muziek in huis. Wij hebben al een aantal mixtapes klaarliggen, vul hieronder uw emailadres in en download dan direct onze mixtapes.

Controleer uw ongewenste postvak in en geef aan dat wij gewenst zijn, zodat onze emails in uw postvak in belanden.


IMPRESSIE


WAAROM MOET U KIEZEN VOOR DJRGR?

1. Meer dan 17 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 17 jaren ervaring en weten hoe wij uw publiek moeten entertainen.
Wij zullen republiek opzwepen en het feest gezellig maken.

2. Professionele Licht en Geluid

Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur en zorgen ervoor dat u non-stop muziek, geluid en entertainment heeft.
Wij werken met onder andere JBL en Pioneer.

3. Muziek voor iedereen

Indien u het wenst hebben wij voor iedereen muziek.
Voor jong en oud hebben we wel gezellige knallers.
Hebben uw gasten en u aanvragen? Dan kunnen ze een aanvraag doen.

4. Wij zijn heel flexibel

Heeft u speciale wensen? 
Wilt u tussendoor nog een speciale act laten optreden?
Dan kunt u bij ons terecht.

5. 2 Microfoons voor mededelingen of karaoke

Wilt u een mededeling doen? Of juist iemand karaoke laten zingen? Of een presentatie doen?

Dat kan! Wij hebben 2 microfoons voor eventuele mededelingen en etc.

6. Verlengen? Dat is mogelijk!

Wilt u verlengen? Dat is dan mogelijk. Vanaf €50,- per uur is het mogelijk te verlengen op uw feest.


KOM ALVAST IN DE FEESTSTEMMING


Luister en download onze mixtape en hoor hoe gezellig wij zijn.
MAAK UW FEEST COMPLEET MET DEZE UNIEKE SERVICES

Als top-DJ’s kunnen we natuurlijk ook aanvullende services voor uw feest verzorgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze spectaculaire vuurwerk dat ook nog eens geheel veilig in gebruik te nemen is.
Of laat ons u in de zevende hemel zetten met onze laaghangende rook. Combineer dit met de led verlichte dansvloer en maak uw dansvloer perfect. Zo kunnen uw gasten de dansvloer meteen vinden en hoeven ze hier niet naar te zoeken. Hiermee maken wij uw avond vanaf begin tot einde compleet en mag alle gezelligheid er van af stralen. Maak uw avond onvergetelijk met de unieke Photo Booth service en laat uw gasten op unieke wijze foto’s maken die ze ook nog eens kunnen meenemen als herinnering.

Swipe naar links en rechts om meer te zien.

PARTY-FOTOGRAAF

Uw feest moet onvergetelijk worden. Boek nu ook bij ons onze party-fotograaf voor uw feest vanaf €300,-
ONTDEK MEER

Wij helpen u graag om samen met onze unieke services een onvergetelijke feest te hebben.
Bekijk hoe u met onze unieke services het beste uit uw feest kunt halen.


Bent u al overtuigd?

Ontvang van ons snel een gratis en vrijblijvende offerte

Kent u iemand die dit nodig heeft? Deel dit dan met diegene via:
Share on Facebook
Facebook

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij komen uit Amsterdam, maar we draaien overal in Nederland! Wij draaien graag op al uw feesten in (uiteraard) Amsterdam, Zaandam, Almere, Lelystad, Flevoland, Utrecht, Den Haag, Rotterdam. Maar ook gekke plekken zoals Enschede, Maastricht, Nijmegen, Monster, Ede, Groningen, Friesland, Den Helder, Turnhout. We kunnen ook in België en Duitsland draaien.

Vraag daarom dus een offerte aan en wij berekenen dan uw reiskosten.

De muziekstijlen die wij aanbieden lopen van gezellige Hindoestaanse Chutney tot Soul en van zwoele Zuid-Amerikaanse Merengue tot Top 40/Moderne muziek. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor gezellige Baithak, de allernieuwste Bollywood, Bhangra, Zouk, Salsa, Surinaamse muziek en nog veel meer! Ook draaien wij, indien mensen dat gezellig vinden, Disco Classics en Nederlandse Top Hits. Wil jij gezellige Dancehall, Kuduro, Bubbling? Dat kan ook bij ons en dit hebben wij ook in onze repertoire.