Boek ons voor uw Receptie VANAF €370,-

Organiseert u een receptie?
Uw receptie moet natuurlijk onvergetelijk worden.
Wij zullen daarvoor zorgen. 

Wij draaien graag op verjaardagen

Ieder jaar weer iets origineels verzinnen voor je verjaardag is nog een hele opgave. Barbecueën heb je al drie keer gedaan, die borrel kennen mensen inmiddels ook wel, en voor een speurtocht ben je onderhand toch echt te oud… wat dan? Gelukkig hebben wij een oplossing: huur een DJ in! Want hoe kun je dat extra jaartje nu beter vieren dan met een geweldig dansfeest? Bij DJ RGR hebben we al honderden verjaardagen mogen verzorgen, tot grote tevredenheid van al onze klanten. Dus wilt u uw feest ook net dat beetje extra pit geven? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Van 1 tot 80, het maakt ons niet uit

Misschien vraagt u zich nu af om wat voor feesten het dan precies gaat. Gelukkig is het antwoord heel eenvoudig: dat maakt ons helemaal niets uit! Of je nu achttien of tachtig wordt… zolang je muziek nodig hebt, staan wij altijd voor je klaar. Ook het aantal gasten is geen verschil voor ons, of het er nu 50 of 300 zijn. Verder zijn wij door heel Nederland beschikbaar om te draaien, zowel in woonkamers als in speciaal gehuurde zalen. Wat voor evenement je dus ook in gedachten hebt, DJ RGR komt er met plezier voor je draaien!

Wij hebben de kwaliteit in huis voor jouw feest.

Bovendien is op ieder mogelijk feest succes verzekerd! Bij DJ RGR werken alleen DJ’s met minstens tien jaar ervaring en met ongelofelijk veel plezier in hun vak. En dat enthousiasme is op het feest zelf te voelen! Het zorgt niet alleen voor een lossere en opgewekte stemming, maar het creëert ook een soort band tussen DJ en publiek – waar de sfeer alleen maar beter van kan worden. En dankzij de zorgvuldig uitgekozen muziek wordt het voor iedereen gegarandeerd een knalfeest! Die kwaliteit krijg je ook nog eens voor een ongeëvenaard lage prijs, zeker wanneer je kijkt welke extra services wij nog te bieden hebben.

Bekijk ook onze extras

Bij DJ RGR helpen we namelijk graag een handje met de organisatie van het feest – we weten hoeveel gedoe dat met zich meebrengt. Daarom houden we al onze communicatie helder en duidelijk, zodat je gewoon weet waar je aan toe bent. Ook overleggen wij zelf met de eventuele locatie wanneer dat nodig is. We zijn ruim van tevoren aanwezig om alles op te bouwen en te verzorgen, dus er hoeft geen stress te zijn op het laatste moment. En dan is er nog onze huisfotograaf, die je geweldige avond voor je vast kan leggen. Kortom: laat het feest maar beginnen!


WIJ HEBBEN EEN VLOG

En op deze vlog houden wij alle gekke nieuwtjes bij,
en doen wij een verslag van onze optredens.
Abonneer op onze vlog en kijk mee op onze optredens.Download hier gratis 7 tips en een handige handboek
vol tips en tricks voor een geslaagde feestje.


En krijg van ons onze nieuwste gratis mixtapes opgestuurd…

Laat uw naam en email achter en elke keer als wij een nieuwe mixtape hebben dan sturen wij een mailtje. SPAM? Maakt u zich geen zorgen, wij houden daar ook niet van. Wij sturen alleen eens in de 4 weken mail met een nieuwe mixtape. Zo heeft u de beste en de gezelligste muziek in huis. Wij hebben al een aantal mixtapes klaarliggen, vul hieronder uw emailadres in en download dan direct onze mixtapes.

Controleer uw ongewenste postvak in en geef aan dat wij gewenst zijn, zodat onze emails in uw postvak in belanden.

 


IMPRESSIE


WAAROM MOET U KIEZEN VOOR DJRGR?

1. Meer dan 17 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 17 jaren ervaring en weten hoe wij uw publiek moeten entertainen.
Wij zullen republiek opzwepen en het feest gezellig maken.

2. Professionele Licht en Geluid

Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur en zorgen ervoor dat u non-stop muziek, geluid en entertainment heeft.
Wij werken met onder andere JBL en Pioneer.

3. Muziek voor iedereen

Indien u het wenst hebben wij voor iedereen muziek.
Voor jong en oud hebben we wel gezellige knallers.
Hebben uw gasten en u aanvragen? Dan kunnen ze een aanvraag doen.

4. Wij zijn heel flexibel

Heeft u speciale wensen? 
Wilt u tussendoor nog een speciale act laten optreden?
Dan kunt u bij ons terecht.

5. 2 Microfoons voor mededelingen of karaoke

Wilt u een mededeling doen? Of juist iemand karaoke laten zingen? Of een presentatie doen?

Dat kan! Wij hebben 2 microfoons voor eventuele mededelingen en etc.

6. Verlengen? Dat is mogelijk!

Wilt u verlengen? Dat is dan mogelijk. Vanaf €50,- per uur is het mogelijk te verlengen op uw feest.


KOM ALVAST IN DE FEESTSTEMMING


Luister en download onze mixtape en hoor hoe gezellig wij zijn.
MAAK UW BRUILOFT/RECEPTIE COMPLEET MET DEZE UNIEKE SERVICES

Als top-DJ’s kunnen we natuurlijk ook aanvullende services voor uw feest verzorgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze spectaculaire vuurwerk dat ook nog eens geheel veilig in gebruik te nemen is.
Of laat ons u in de zevende hemel zetten met onze laaghangende rook. Combineer dit met de led verlichte dansvloer en maak uw dansvloer perfect. Zo kunnen uw gasten de dansvloer meteen vinden en hoeven ze hier niet naar te zoeken. Hiermee maken wij uw avond vanaf begin tot einde compleet en mag alle gezelligheid er van af stralen. Maak uw avond onvergetelijk met de unieke Photo Booth service en laat uw gasten op unieke wijze foto’s maken die ze ook nog eens kunnen meenemen als herinnering.

Swipe naar links en rechts om meer te zien.

PARTY-FOTOGRAAF

Uw feest moet onvergetelijk worden. Boek nu ook bij ons onze party-fotograaf voor uw feest vanaf €300,-
ONTDEK MEER

Wij hebben nog meer partyservices.
Bekijk op deze pagina hoe u het beste uit uw feest kunt halen.


Bent u al overtuigd?

Ontvang van ons snel een gratis en vrijblijvende offerte