Laat u door ons in de zevende hemel zetten.
Maak uw receptie compleet en boek nu onze laag hangende rook vanaf €150,-

Onze laaghangende rookmachine creëert een bijzondere, romantische sfeer tijdens uw bruiloft. Perfect tijdens bijvoorbeeld jullie speciale openingsdans. Onze laaghangende rook creëert een special effect dat ervoor zorgt dat de gasten jullie prachtige dans niet meer snel zullen vergeten.

Een DJ voor uw receptie is al garantie voor een topfeest! Toch is er nog veel meer mogelijk! Wat dacht u bijvoorbeeld van een sfeervolle rookmachine?

Maak van uw bruiloft een dag om nooit meer te vergeten. Niet alleen voor u, maar ook voor uw gasten! Een laaghangende rookmachine zorgt voor die speciale final touch. Er zijn vele mogelijkheden om de effecten nóg specialer te maken. Combineer het bijvoorbeeld met onze spectaculaire special fx show en u heeft een bruiloft om nooit meer te vergeten.

Wij zetten u in de zevende hemel

De rook van een laaghangende rookmachine of droogijsmachine blijft op de grond hangen doordat deze gekoeld is met ijs dat gemaakt is van speciale stikstof, en deze is op – 80 graden. Hierdoor wordt er speciale rook geproduceerd die veel zwaarder is dan de normale rookmachines. De rook verspreidt zich dus niet in de lucht, maar blijft op de grond liggen.

DANCING ON CLOUD WITH STARS

Onze laaghangende rook is beschikbaar vanaf €150,- en onze Special Fx is beschikbaar vanaf €250,- maar u kunt onze combi-deal krijgen voor slechts €300,- heeft u een totale complete pakket op uw receptie bestaande uit onze Laag Hangende Rook, Special FX Indoor Vuurwerk.
Dit noemen wij onze Dancing On Clouds With Stars pakket.

Neem vooral contact met ons op.

Bij DJRGR.nl maken we van uw bruiloft een dag om nooit meer te vergeten.
Wij zorgen voor een fantastisch feest, welke locatie u ook kiest. En met de laaghangende rook zorgen wij ervoor dat u zich in de zevende hemel bevind.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.