Veel mensen zijn normaal bang voor spinnen, maar deze spin wilt iedereen hebben. Maak uw feest compleet en boek ook bij ons onbeperkt suikerspin voor uw feest vanaf 2 uren voor €125,-

Stel u viert binnenkort een verjaardag of misschien wel het kinderfeestje of Moeran van uw kinderen, of gaat u binnenkort trouwen en organiseert u uw bhatwaan, dan is het wel zo lekker als er onbeperkt suikerspin is. Hiermee wordt uw feest compleet.

Organiseert u binnenkort een verjaardag, kinderfeestje of een Moeran of bhatwaan? En mis je hier nog muziek voor? Dan kunt u nu ons huren als DJ. Wij garanderen u dat er we er een echt feestje van maken en een leuke sfeer creëren. Uiteraard doen we dit met muziek maar uw keuze. 

Wij komen op uw feestje met de beste muziek, die we in overleg met u uitkiezen. Zo kan de muziek het hoogtepunt van de avond zijn als u een dansfeest geeft maar het kan ook meer op de achtergrond spelen wanneer u nog allerlei andere activiteiten heeft georganiseerd. Wij als DJ’s vormen zich altijd compleet naar uw wensen. Uiteindelijk zijn u en uw gasten de personen die een enorm leuk feestje moeten hebben. 

Naast dat u en uw gasten dus lekker de dansvloer op kunnen is het ook wel gezellig als er wat lekkers te eten is tussen het dansen door. Een snack waar zoetekauwen en zeker kinderen erg dol op zijn is natuurlijk de suikerspin. Daar is onbeperkte suikerspin ook de ideale snack om te regelen voor elk feestje. 

Voor slechts €125,- erbij krijgt u onbeperkte suikerspin voor op het feestje. Het maakt hierbij dus niet uit hoeveel gasten er zijn, de suikerspinnen zijn altijd onbeperkt. Zo komen u en uw gasten het hele feestje wel door met genoeg energie om te dansen op de muziek. 

Maar wacht eens even, we hebben nog iets voor u...

(TIP) Maak uw feest compleet met onze PopCorn-Suikerspin Combi-Deal

Boek onze popcorn-suikerspin combideal vanaf 200,- voor minimaal 2 uur onbeperkt. Popcorn is te boeken vanaf €125,- en suikerspin is te boeken vanaf €125,- voor 2 uren. Maak voor slechts €200,- heeft u allebei in huis. 
Dat is voor maar slechts €75,- erbij. Alleen als u DJ RGR boekt is deze deal geldig.
De Popcorn is te verkrijgen in de smaken zoet en zout, de suikerspin heeft de smaken Kokos, cola, pistache, tropical, ananas, aardbei, American original, sinaasappel. De uiteindelijke prijs ligt natuurlijk aan de tijd die u boekt, deze prijs is gebaseerd op 2 uren, maar meer uren zijn mogelijk vanaf €50,- per uur. Ook hanteren wij reiskosten van €0,21 cent per km.
We kunnen u er van verzekeren dat het met DJ RGR erbij een goede deal is! Hiermee heeft u een complete avond.