Boek ook bij ons een photobooth voor uw feest vanaf €450,-

Geeft u binnenkort een groot feest? Dan zult u de avond waarschijnlijk ook op beeld vast willen leggen – want wat is er nou leuker dan samen met vrienden terugkijken op die geweldige gebeurtenis?

Helaas kan het flink wat gedoe zijn om de hele avond foto’s te maken. Zelf wil je tenslotte ook lekker mee kunnen feesten, en als je vertrouwt op de foto’s van anderen, eindig je waarschijnlijk met honderden wazige selfies… Hoe zorg je dan dat je nog jaren na kunt genieten van je feest? DJ RGR levert de oplossing: je kunt namelijk onze huisfotograaf inhuren om jouw fantastische avond vast te leggen.

Wij maken het makkelijk voor u

De huisfotograaf neemt je alle zorgen uit handen wat het nemen van de foto’s betreft.

En ook de voorbereiding kunt u natuurlijk helemaal aan ons overlaten! We zorgen ervoor dat we al het benodigde materieel ruim op tijd op het feest hebben, zodat er nooit sprake hoeft te zijn van stress op het laatste moment. Vervolgens zijn we tijdens het feest steeds aanwezig om grote gebeurtenissen, speeches en natuurlijk alle gasten op foto en video te zetten. En u kunt intussen lekker van de avond genieten!

Achteraf

Als het feest afgelopen is, zijn onze diensten natuurlijk nog niet voorbij

We sorteren de foto’s en zorgen dat alleen de beelden van kwaliteit in onze uiteindelijke selectie terecht komen. 

Vervolgens leveren we die selectie op dvd bij uw thuis af! Of u er nu een leuke presentatie mee wilt maken of ze af wilt laten drukken voor in een fotoboek: dankzij het digitale format is alles mogelijk. Eventueel kunnen we de foto’s ook online zetten. Zeker wanneer u honderden gasten hebt uitgenodigd, kan dat handig zijn: zo is het eenvoudig om iedereen te bereiken!

Achteraf

De huisfotograaf van DJ RGR levert professionele services en kwaliteit. Wilt u meer weten over deze mogelijkheid of zijn er vragen over de services die wij precies leveren? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen!