Op uw feest een van de lekkerste traktaties? Maak uw feest compleet en boek ook bij ons onbeperkt popcorn voor uw feest vanaf 2 uren voor €125,-

Stel u viert binnenkort een verjaardag of misschien wel het kinderfeestje of Moeran van uw kinderen, of gaat u binnenkort trouwen en organiseert u uw bhatwaan, dan is het wel zo lekker als er onbeperkt popcorn is. Hiermee wordt uw feest compleet.

Organiseert u een feest? En zoekt u naar muzikale omlijsting voor uw feest? Hiervoor kunt u bij ons als DJ terecht, wij draaien niet alleen alle muziek naar uw keuze op het feestje. Wij zorgen er met onze muziek voor dat uw feestje een daverend succes wordt en dat er een leuke sfeer hangt, maar wij hebben nog veel meer!

Van al dat dansen kunnen uw gasten natuurlijk wel trek krijgen. Maar wat is er dan nou lekkerder dan een handje popcorn tussen het dansen door? Nou, dat kunt u dus onbeperkt krijgen bij het huren van ons als DJ bij minimaal 2 uren vanaf €125,-.

Met snacks en wat muziek kan het toch niks anders worden dan een ontzettend leuke avond.

Maar wacht eens even, we hebben nog iets voor u...

(TIP) Maak uw feest compleet met onze PopCorn-Suikerspin Combi-Deal

Boek onze popcorn-suikerspin combideal vanaf 200,- voor minimaal 2 uur onbeperkt. Popcorn is te boeken vanaf €125,- en suikerspin is te boeken vanaf €125,- voor 2 uren. Maak voor slechts €200,- heeft u allebei in huis. 
Dat is voor maar slechts €75,- erbij. Alleen als u DJ RGR boekt is deze deal geldig.
De Popcorn is te verkrijgen in de smaken zoet en zout, de suikerspin heeft de smaken Kokos, cola, pistache, tropical, ananas, aardbei, American original, sinaasappel. De uiteindelijke prijs ligt natuurlijk aan de tijd die u boekt, deze prijs is gebaseerd op 2 uren, maar meer uren zijn mogelijk vanaf €50,- per uur. Ook hanteren wij reiskosten van €0,21 cent per km.
We kunnen u er van verzekeren dat het met DJ RGR erbij een goede deal is! Hiermee heeft u een complete avond.