Maak uw receptie compleet en boek ook bij ons Special FX Indoor vuurwerkshow voor uw receptie vanaf €250,-

Als bruidspaar moet jullie openingsdans natuurlijk een spectaculaire onvergetelijke moment zijn. Dit is ook het moment van jullie leven.
Wij van DJ RGR zullen daarvoor zorgen.

Is het niet een geweldig idee om deze speciale dag een speciale accent te geven met bruiloft vuurwerk? Een fantastische vuurwerkshow zal jullie feest naar een hogere belevingssfeer voeren waardoor dit een unieke herinnering zal geven voor later.

Om een verpletterende indruk achter te laten tijdens uw bruiloft kan in overleg met u deze show een eigen unieke uitstraling krijgen die absoluut gewaardeerd zal worden door uw gasten. Deze show, met zowel buitenvuurwerk als binnenvuurwerk voor de bruiloft, kan bestaan uit vuurwerk met talloze extra mogelijkheden.

Bruiloft vuurwerk is zowel binnen als buiten mogelijk. Binnenvuurwerk voor uw bruiloft is zelfs in een kleine ruimte mogelijk. Door een uitgekiende keuze van vuurwerk en specialistisch apparatuur is vrijwel elke ruimte hiervoor geschikt. Naast het vuurwerk voor uw bruiloft bent u bij DJ RGR tevens aan het juiste adres voor andere special fx waarmee u van uw bruiloft een onvergetelijke ervaring maakt!
Onze vuurwerk kan ook binnendeur afgestoken worden en is vuurveilig.

Wenst u meer informatie over het bruiloft vuurwerk? Of bent u benieuwd met welke speciale effecten het bruiloftsvuurwerk nog meer gecombineerd kan worden? Neem vrijblijvend contact met op met DJRGR.nl zodat we de mogelijkheden van vuurwerk op uw bruiloft kunnen bespreken.

DANCING ON CLOUD WITH STARS

Onze laaghangende rook is beschikbaar vanaf €150,- en onze Special Fx is beschikbaar vanaf €250,- maar u kunt onze combi-deal krijgen voor slechts €300,- heeft u een totale complete pakket op uw receptie bestaande uit onze Laag Hangende Rook, Special FX Indoor Vuurwerk.
Dit noemen wij onze Dancing On Clouds With Stars pakket.