MAAK UW FEEST COMPLEET MET DEZE UNIEKE SERVICES

Als top-DJ’s hebben we alles in huis om uw feest een topfeest te maken. Het maakt ons niet uit wat u organiseert, wij hebben complete pakketten in huis om uw feest net de unieke touch te geven zodat uw feest onvergetelijk wordt.

Wat dacht u bijvoorbeeld van onze brassband om uw verjaardag of receptie een luide en swingende start te geven?  Of boek onze huisfotograaf: wij brengen dan onze huisfotograaf mee naar het feest, die de gasten in filmpjes en foto’s vast zal leggen. Achteraf kan iedereen de beelden dan via usb terugzien om nog even heerlijk na te genieten. 

Laat u bijvoorbeeld door ons in de 7e hemel zetten met onze laag hangende rook. Deze rook zorgt voor een unieke effect op belangrijke momenten zoals de openingsdans op uw receptie. Combineer dit met onze Special FX Indoor Vuurwerk.

Of wat dacht u van Minnie en Mickey Mouse op uw kinderfeest? Dit is ideaal voor de kindertjes en hier zijn de kindertjes heel erg gek op. Maak voor op uw kinderfeest de perfecte combinatie met onbeperkt popcorn en suikerspin en maak uw kinderfeest compleet.

Bekijk hieronder al onze unieke services, combineer uw services naar wens en maak uw avond compleet.